_ONZE PARTNERS

 • CORIAN | DUPONT
  CORIAN | DUPONT
 • CORIAN | DUPONT
  CORIAN | DUPONT
  De Voorbije 200 jaar heeft DuPont de industriële grenzen steeds weer verlegd door nieuwe materialen en technieken uit te vinden die ons leven hebben verbeterd. Het Corian® design oppervlaktemateriaal is hiervan een mooi voorbeeld. Corian® werd ontworpen als een hoogwaardiger alternatief voor traditionele oppervlaktematerialen en is door de jaren heen een iconisch product geworden op het gebied van interieurinrichting en architectuur. Corian® is vermaard om zijn uitzonderlijke veelzijdigheid, schoonheid en haast ongelimiteerde toepassingen in de residentiële, openbare en commerciële omgevingen, en dit zowel binnen als buiten. Van keukens, tot verlichting, van domotica tot touch control systemen, van badkamer tot gevelbekleding, meubilair en modesystemen: de “alchemie” van Corian® Design komt voor in een uitgebreid en nog steeds groeiend gamma van alledaagse producten, systemen en ontwerpen. Corian Design® belichaamt de vitaliteit van eindeloze evolutie, gebaseerd op expertise van wereldklasse in de wetenschap, technologie en marketing en een benijdenswaardig erfgoed van innovatie.
  MORE...
 • ABET LAMINATI: Een traditie van vernieuwing
  ABET LAMINATI: Een traditie van vernieuwing
 • ABET LAMINATI: Een traditie van vernieuwing
  ABET LAMINATI: Een traditie van vernieuwing
  Abet Laminati, de Italiaanse fabrikant van hoogwaardig decoratief hogedruk laminaat, gekend onder de merknaam Print HPL, biedt een zeer uitgebreid leveringsprogramma aan van duurzaam plaatmateriaal dat geschikt is voor toepassingen in zowel de particuliere woning als in bedrijfs- en openbare gebouwen. Het decoratief hogedruk laminaat Print HPL bestaat uit een aantal materiaallagen, waaronder papier en harsen, die onder hoge druk worden samengeperst tot platen waarmee o.a. maatmeubilair (vb. keuken-, badkamer-, multimediameubels), wanden en deuren kunnen worden bekleed. De productportfolio wordt verder aangevuld met o.a. Stratificato volkunststof platen die ook met de gekleurde Full Colour kern (naast standaard bruin is ook een zwarte, witte en grijze kern mogelijk) kunnen worden bekomen en het ultramatte, anti-vingerafdruk Polaris HPL : beide materialen zijn uitermate geschikt voor het realiseren van hedendaags en duurzaam meubilair. Met de MEG volkunststof platen biedt Abet Laminati een decoratieve en innoverende oplossing voor gevelbekledingsprojecten.
  MORE...
 • MOSA
  MOSA
 • MOSA
  MOSA
  Bij Mosa hebben we passie voor keramiek. Al meer dan 130 jaar produceren we tegels in onze fabrieken in Maastricht, uit de zuiverste grondstoffen en met de magie van innovatief Nederlands design. We omarmen de Cradle to Cradle-filosofie en streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat zij wereldwijd kenmerkende gebouwen kunnen ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. In meer dan dertig landen verspreid over vier continenten prijken onze tegels op wanden, vloeren, gevels en terrassen van particuliere, commerciële en openbare gebouwen, zowel in interieurs als exterieurs.
  MORE...
 • STADS
  STADS
 • STADS
  STADS
  MORE...
 • DESIGN EXPRESS | VECTORWORKS
  DESIGN EXPRESS | VECTORWORKS
 • DESIGN EXPRESS | VECTORWORKS
  DESIGN EXPRESS | VECTORWORKS
  Bij Design Express steunen we ontwerpers in interieur, architectuur, landschap en entertainment in hun missie om hun stempel op de samenleving te drukken. Dat doen we door krachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke software aan te bieden die jouw creativiteit ondersteunt. Dankzij het populaire CAD/BIM-pakket Vectorworks en de verbluffende 3D-oplossing Cinema 4D breng je je ontwerpen tot leven. We helpen professionals deze software in de vingers te krijgen met opleidingen en support. Ook studenten kunnen profiteren van gratis support en tal van initiatieven op maat, zoals de jaarlijkse Summercamps, de tweejaarlijke internationale Ontwerpprijs en de gratis studentenlicentie van Vectorworks. Kers op de taart: wie afstudeert krijgt 33% korting op de software dankzij het student2PRO-programma. Wel afgestudeerd maar geen intentie om zelfstandig aan de slag te gaan als ontwerper? In ons hoofdkantoor in Mechelen zijn we steeds op zoek naar enthousiaste creatievelingen met kennis van Vectorworks.
  MORE...
 • VITRA PARTNER STORE
  VITRA PARTNER STORE
 • VITRA PARTNER STORE
  VITRA PARTNER STORE
  De eerste Vitra Partner Store opende in Antwerpen de deuren. België krijgt daarmee de primeur. De voormalige showroom van Walter Van Beirendonck in de buurt van het Antwerpse Modemuseum is omgetoverd tot een Vitra ruimte waarin alle mogelijkheden uit de collectie aan bod komen. Een gigantische stoelenwand toont een overzicht uit de Vitra catalogus. In de sofahoek worden de meest recente versies getoond. De accessoireshopen de dining corner vervolledigen het Vitra aanbod. Tegelijkertijd is de ruimte flexibel ingedeeld zodat die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot evenementenplek. De vergaderruimtes waar workshops worden georganiseerdzijn uitgerust met hoogtechnologische snufjes. In een blackbox krijgt de buitencollectie een ereplaats. Een eigen Vitra radiokanaal vult de hele ruimte met aangepaste muziek. De Vitra Partner Store Antwerp is daarmee de eerste in haar soort en biedt tal van mogelijkheden. Het is geen toeval dat de eerste Vitra Partner Store in Antwerpen de deuren opent. In België is een grote designcultuur aanwezig. Initiatieven zoals de Vitra Circle werden er in het verleden met een warm hart onthaald. Hoog tijd dus voor een volgende stap waarin we het Vitra DNA naar een hoger niveau brengen. De eerste Vitra Partner Store toont niet alleen de verschillende mogelijkheden waarin de projecten uit de uitgebreide collectie aan bod komen, we spelen ook in op de snel veranderende omgeving. Een werkplek kan ook een evenementenruimte zijn, een koffiehoek moet ook de mogelijkheid bieden omgebouwd te worden tot co-working space. Met de Vitra Partner Store houden we de vinger aan de pols en zijn we klaar voor een nieuw internationaal avontuur.
  MORE...

Connect with us

WEL'KOM

 

_CAMPUS LUCAS FAYDHERBE_

 

Zandpoortvest 16, 2800 Mechelen

Belgium

 

+32 15 36 92 40

info.faydherbe@thomasmore.be